hot stones:

Bij het masseren in combinatie met de warme vulkanische stenen ervaar je een zeer diepgaande ontspanning en stimulering van de energie stromen, De warme dringt diep door in de spieren. Het is een doeltreffend middel tegen spanningen en stress. Hot-stones massage stimuleert de orgaan functies en activeert het zelf herstellende vermogen van je lichaam. Bij buitentemperaturen boven de 25 graden geef ik deze niet omdat het lichaam anders te veel moeite heeft om de opgenomen warmte kwijt te raken.

hot & cold stones:

Een bijzondere massage, het is een combinatie van de warme zwarte vulkanische hotstones en de witte coldstones welke in het ijs liggen. De warme stenen zorgen voor een bloedvatverwijding en de koude voor bloedvatvernauwing. Clienten met R.S.I. klachten ervaren dagenlang direkte verlichting. Voor sporters is het een uitstekende remedie tegen "verzuring" van de spieren.

Bijkomende effecten: een mooiere teint doordat de fijne bloedvaatjes onder de huid worden geactiveerd, en bestrijden van cellulitis

Minder ontspannend dan alleen hot stones, maar geeft je een super fit gevoel. 

lomi-lomi temple style:

De koningin van alle massage vormen.

De flying dance is de basis voor de lomi bewegingen.

De massage is met de onderarmen en de handen waardoor het een volle aanraking is. De massage gaat in één vloeiende beweging over het gehele lichaam. Op sommige momenten tegelijkertijd aan de voorkant en de achterkant van het lichaam. Dit is mogelijk omdat je op een hele gladde olie-dichte massagehoes ligt waarop al olie aangebracht wordt op het moment dat je erop gaat liggen.

Een lomi-lomi massage is niet alleen een fysieke ervaring maar ook een mentale, emotionele en spirituele. Het geeft een enorme balans in je lichaam, je voelt je letterlijk weer één.

Lange volle dynamische strijkingen met veel warme kokos olie. De temperatuur in de massage ruimte is normaal 23 graden maar tijdens een lomi-lomi 25-26 graden.

Je ligt slechts onder een hele dunne sarong. Hier een kleine indruk:

https://www.sacredlomi.com/videos/

en dan kijken bij front flow video

4 handen massage (4 hands on):

Deze massage is bijzonder geschikt voor iedereen die iets te vieren heeft.

Of een speciale periode in zijn of haar leven wil afsluiten en klaar is voor iets nieuws. Het help het oude los te laten en het nieuwe te verwelkomen.

Het is een intense massagebeleving. Er zijn twee, goed op elkaar ingespeelde masseurs waardoor de massage niet meer te volgen is. Hierdoor zal je makkelijker loslaten en volledig ontspannen.

vacussage:

Ook wel cupping genoemd. Traditionele Chinese Geneeskunst waarbij een glazen cup onder vacuum op de huid gezet wordt zodat de huid en spierlaag in de cup wordt getrokken, vervolgens wordt er met dit vacuum gemasseerd.

Cupping werkt dieper dan iedere andere massagevorm,

geeft een sterke doorbloeding van het behandelde gebied,

bevordert de stofwisseling en het zelfherstellend vermogen.

het bevrijd de huid van afvalstoffen en laat de huid beter ademen,

versterkt de lymfe afvoer en de lichaamseigen weerstand.

Ook prima tegen cellulitus.

aquassage:

een zeer ontspannende massage:

Je ligt op twee, met warm water (38-40 graden) gevulde kussens welke het hele lichaam dragen. Het grote voordeel is dat je op je rug kan blijven liggen gedurende de hele massage. Ook erg praktisch bij zwangerschap. Ik kan met mijn handen en armen tussen de cliënt en het gladde kussen doormasseren waardoor zowel de achter- als de voorkant behandeld kan worden. Het water verplaatst zich zodat er ruimte is voor mijn handen.

Je ligt zeer comfortabel op de soepel mee bewegende kussens.

Het kabbelende warme water, het schommel effect en de warme massage olie geven een natuurlijke ontspanning. Het resultaat is een betere doorbloeding, afvoer van afvalstoffen, elasticiteit van het bindweefsel en ontspanning van de spieren en het zenuwstelsel.

De strijkingen zijn lang, vergelijkbaar met een lomi-lomi massage. Het lichaam voelt hierna helemaal als één.

Enkele links: